Tweedehands toestellen met SIM-only abonnement populair

De opmars van de smartphone is al jaren aan de gang en er zijn in de loop van de jaren veel aanbieders bij gekomen. Denk bijvoorbeeld aan prijsvechters als: Huawei, Xiamu en andere chinese smartphone merken. Voor vrijwel dezelfde kwaliteit als merken als Apple en Samsung kunnen zij smartphones leveren voor soms wel de helft van de prijs. Hierdoor hebben Apple en Samsung het moeilijker gekregen de laatste jaren. Echter is dit niet de enige ontwikkeling die zich voordoet. Zo is de levensduur van de smartphone ook langer geworden en kiezen veel mensen steeds vaker voor een tweedehands toestel.

Tweedehands of refurbished toestel met SIM only

De reden dat mensen steeds vaker kiezen voor een tweedehands of refurbished smartphone is omdat dit een stuk voordeliger is en de kwaliteit van de toestellen vaak goed is. De levensduur van smartphones kan oplopen tot ongeveer 5 jaar. Echter sluiten veel mensen een tweejarig abonnement af en willen daarna een nieuw toestel. Vervolgens verkopen zij het oude toestel op websites als Marktplaats. Zo staan tweedehands iPhone toestellen op marktplaats voor 100 euro. Technisch mankeren de toestellen vaak niets, enkel de buiten kant is in veel gevallen beschadigd geraakt en bevat gebruikers sporen. Mocht je je hier toch aan storen of mocht je toch ook van buiten een nieuwe telefoon wensen kun je dit natuurlijk laten repareren bij een Apple monteur. Voor enkele tientallen euro’s kun je de iPhone volledig laten opknappen en heb je dus voor tweehonderd euro een prachtige, goed functionerende iPhone.

In combinatie met een SIM only abonnement is dit een zeer voordelige optie en kun je toch beschikken over een smartphone. SIM only abonnementen zijn er namelijk al vanaf 10 euro per maand (natuurlijk is de prijs afhankelijk van de omvang van jouw abonnement). Bovenstaande voordelige optie is voor veel mensen aanleiding om te kiezen voor een tweedehands smartphone i.c.m. sim only.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *