Prijzen:
Service:
Bereikbaarheid:
Keuze:

Je bent op zoek naar een abonnement op basis van sim only? Dat komt goed uit. Tele2 is één van de nieuwste aanbieders op het gebied van mobiele abonnementen. Tele2 nam in 2005 Versatel over en beschikt zodoende over een eigen netwerk dat stabiel, betrouwbaar en een hoge uptime heeft. Tele2 staat erom bekend dat het graag stunt met de prijzen en zo ook met de sim only abonnementen die ze aanbieden.

Tele2 Nederland B.v. is één van de grootste communicatiebedrijven in Nederland en startte in 1997 al met telefonie. Uiteraard toen nog niet met mobiele telefonie, maar met de vaste lijn. Zo boden ze enige tijd later ook één van de beste all-in-one pakketten aan de consument. Anno 2012 heeft Tele2 een goede positie verkregen in communicerend Nederland en zal dat niet snel veranderen. Achter Tele2 zit namelijk één van de grootste bedrijven ter wereld, Investement AB Kinnevik. Je kan er dus vanuit gaan dat wanneer je ervoor kiest een sim only abonnement af te sluiten bij Tele2 je gegarandeerd bent van een goedkoop maar ook een kwalitatief abonnement.

Waarom kiezen voor Tele2?
Tele2 wil zich uiten als prijsvechter en zal altijd één van de goedkoopste willen zijn. Laat dit nu toevallig zijn waarnaar je op zoek bent naar de beste sim only. Je kan zien aan wat Tele2 aanbiedt dat ze niet alleen goedkoop zijn, maar ook nog eens een groot aantal minuten aanbieden en zelfs als je een flink aantal MB wilt voor internet op jouw mobiel zal Tele2 een uitstekende keuze zijn. Tele2 zet zich in voor de consument. Zie de prijzen van Tele2.