Prijzen:
Service:
Bereikbaarheid:
Keuze:

In 2005 is Simyo in het leven geroepen. Als onderdeel van KPN moest het de concurrentie aangaan met andere online aanbieders. Simyo is dan ook een prijsstunter geworden met scherpe prijzen, maar wel met een top klantenservice. Een Simyo abonnement kan alleen via internet worden afgesloten en hierdoor kan Simyo de kosten drukken.

Zo hebben ze geen fysieke winkels en daarbijhorend personeel, maar enkel en alleen een kantoor. De sim only abonnementen die Simyo aanbied hebben scherpe tarieven en als onderdeel van KPN zit je direct op een uitstekend netwerk. Je zal over het algemeen over bereikbaar zijn. KPN bemoeit zich verder niet met Simyo. Zou er een probleem zijn of wil je iets aanpassen moet dit online gebeuren en dit alles kan via de website Simyo.nl.

Waarom kiezen voor Simyo?
Je hebt nog een mobiel of wil een simlockvrije telefoon aanschaffen. Simyo is dan een uitstekende keuze om als sim only provider te nemen. Sinds 2011 is een Simyo abonnement maandelijks opzegbaar geworden en kan je als het ware stoppen wanneer je wil. Iedere actie die je wilt ondernemen kan via het internet. Zou je willen opzeggen, aanmelden of contact opnemen? Je kan alles regelen via je een eigen account bij Simyo.nl.