Prijzen:
Service:
Bereikbaarheid:
Keuze:

Simpel, één van de aanbieders van sim only abonnementen, is altijd scherpgeprijsd. Simpel maakt gebruik van het T-Mobile netwerk en je hebt dus normaal overal goed bereik. Simpel is ook eigendom van T-Mobile, maar opereert wel als een eigen bedrijf en komt dus met eigen aanbiedingen. Simpel is hierdoor één van de prijsstunters in telecomland. Ben je op zoek naar een sim only is Simpel wel heel Simpel. Je kan zelf samenstellen wat je nodig bent en weet dus aan het einde van de maand wat je kwijt bent. Zou je toevallig de bundel overschrijden is het nog geen groot probleem want ook buiten de bundel heeft Simpel zeer scherpe tarieven. Ben je 18 jaar en ouder met een bankrekening in Nederland kan je een abonnement bij Simpel afsluiten. Simpel doet niet zoals de meeste aanbieders een BKR kredietcheck. Zou je dus per ongeluk in dit systeem zijn gekomen hoef je je niet druk te maken dat je niet kan bellen, smssen of internetten op je telefoon.

Stel zelf een belplafond in
Wat ook leuk is bij Simpel is dat je zelf via MijnSimpel een belplafond kan instellen. Zou je iemand zijn die nog weleens gauw vergeet hoeveel minuten je precies hebt en dan snel overschrijdt houdt je toch de kosten in bedwang. Tevens is dit systeem zeer handige voor bezorgde ouders. Wil je dat jouw kinderen een abonnement hebben om te kunnen bellen, wat zeer gewoon is tegenwoordig kan je toch het belgedrag in bedwang houden.

Over Simpel
Sinds de oprichting in 2007 is Simpel een aanbieder die klanten een goedkoop abonnement aanbiedt. Simpel heeft van 2007 tot de overname in 2010 door T-Mobile op het KPN netwerk gezeten en uiteraard na de overname zijn ze verder gegaan op het T-Mobile netwerk. Een klant van Simpel heeft dus altijd op een uitstekend netwerk gezeten en aangezien T-Mobile veel investeert in het netwerk zal dit ook wel zo blijven. Simpel heeft veel bekendheid gekregen door de aanbiedingen en de reclamespotjes op tv, iedereen wil Simpel. Tevens is Simpel hoofdsponsor geweest van FC Utrecht en Vitesse. Zou je kiezen voor Simpel kan je een eigen account openen en daar verder alles regelen.