Sim only met onbeperkt internet

Enkele providers bieden een sim only abonnement met onbeperkt internet aan. Deze abonnementen zijn vooral voordelig voor wie veel gebruik maakt van mobiel internet. Met veel gebruik hebben we het over 2000 MB, oftewel 2 GB, per maand. Het voordeel van onbeperkt internet is dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht indien er teveel mobiel internet is verbruikt. Voor wie minder gebruik maakt van mobiel internet is het toch voordeliger een sim only abonnement af te sluiten met daarbij een vastgesteld aantal MB’s. De gemiddelde internet gebruiker zal dit aantal MB’s niet overschrijden. Voor een sim only abonnement met onbeperkt internet kan men terecht bij T-Mobile en Tele2.

T-Mobile

Een onbeperkt internet bundel wordt bij T-Mobile aangeboden op alle sim only abonnementen. Met een onbeperkt internet bundel bij het sim only abonnement vermijdt de mobiel internet gebruiker extra kosten. Na het bereiken van het maandelijkse datategoed wordt de internetsnelheid teruggebracht naar 64 KB/s. Men is altijd onbeperkt online bij een sim only abonnement van T-Mobile voor een laag bedrag per maand.

Tele2

Tele2 biedt ook een onbeperkt internet bundel aan bij een sim only abonnement. Het internet heeft een snelheid van 3,6 MB/ 384 KB/s. Wanneer er databundel is verbruikt wordt de snelheid teruggebracht naar 64 KB/s.

Wil je onbeperkt internet vergelijken voor thuis? Op tveninternetvergelijken.com zijn de tarieven van de Nederlandse providers te vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *