Sim only abonnement met onbeperkt bellen al snel voordelig

Als je veel belt is het tegenwoordig al gauw voordelig om te kiezen voor een sim only abonnement met onbeperkt bellen. Meestal is dit namelijk goedkoper dan een bundel met bijvoorbeeld 300 belminuten bij dezelfde provider.

Ziggo heeft prijs onbeperkt bellen verlaagd

Sinds 1 april 2016 heeft mobiele provider Ziggo de tarieven voor zijn ‘Mobiel Enorm’ sim only abonnement met onbeperkt bellen verlaagd van 30 naar 25 euro per maand. Daarmee is Ziggo een stuk goedkoper geworden, maar de goedkoopste is de provider nog niet. Diverse providers bieden onbeperkt bellen aan voor een lagere prijs.

Onbeperkt bellen goedkoopst bij Simpel

Sinds de Belrevolutie actie werd gestart is de provider de goedkoopste aanbieder van sim only abonnementen met onbeperkt bellen. Voor slechts tien euro per maand kun je bij Simpel namelijk al een sim only abonnement met onbeperkt bellen afsluiten, in combinatie met een databundel van 1 GB. Wie kiest voor Simpel moet zich echter wel realiseren dat deze provider geen 4G aanbiedt, dus de maximale internetsnelheid ligt bij een sim only abonnement van Simpel een stuk lager.

Onbeperkt bellen met een grote databundel

Wie niet alleen onbeperkt wil bellen maar ook behoefte heeft aan een grote databundel kan hiervoor terecht bij een aantal providers. De grootste databundel wordt op dit moment aangeboden door Vodafone. De provider biedt bij zijn Black sim only abonnement onbeperkt bellen aan, inclusief 25 GB aan data. Deze bundel is met 89 euro per maand wel aardig aan de prijs. Bij Tele2 kan een bundel met onbeperkt bellen en 24 GB worden afgesloten voor 35 euro per maand en T-Mobile biedt onbeperkt bellen plus 12 GB aan voor 34,50 euro per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *