Refurbished laptop kopen

Bij refurbished computers en laptops denkt men al gauw aan tweedehands. Maar dat is niet helemaal waar. Refurbished laptops zijn namelijk goed nagekeken en werken volwaardig op soms een paar kleine gebruikerssporen na. Het grote voordeel van refurbished laptops is dat ze een stuk goedkoper zijn dan een nieuw exemplaar wat vaak een hele hap uit de portemonnee kost. Een refurbished laptop kopen heeft dus veel voordelen. Zo een laptop koop je bij Hardwareprins.nl Refurbished houdt in dat laptops worden nagekeken, worden gerenoveerd en schoongemaakt. Ze worden dus eigenlijk zo goed als nieuw gemaakt. In anno 21ste eeuw worden er veel smartphones, laptops en computers gebruikt. Ook de vraag naar refurbished is daarom groot. Het zijn laptops die retour zijn gekomen door bijvoorbeeld een productoverschot, technische redenen en tijdens inruilprogramma’s. Zowel zakelijk als privĂ© zijn refurbished laptops van hoge kwaliteit voor duurzaam gebruik zeer geschikt.

Stappenplan van refurbished laptops

Tijdens de eerst stap is er een controle op eventuele mankementen of software problemen. Deze worden zo op deze manier opgespoord. Speciale vakmensen en technici bekijken de laptops grondig. Vervolgens worden defecte onderdelen vervangen voor nieuwe, deze stap heet het renovatie proces. Na renovatie vindt er een hercontrole plaats om te kijken of de laptop goed werkt om weer in de verkoop te kunnen komen. Na de hercontrole vindt er een professionele reinigingsbeurt van het apparaat plaats aan de buitenkant zodat het apparaat er piekfijn uit komt te zien.

Hierna wordt het apparaat gegradeerd waarbij de waarde wordt bepaald. Dit hangt af van enkele cosmetische gebruikerssporen. Hoe meer gebruik zichtbaar hoe lager de waarde, hoe minder gebruik hoe hoger en duurder, dus richting nieuwwaarde zal gaan. Als de laptop voldoende is opgeknapt en het apparaat helemaal is gerenoveerd en schoongemaakt kan deze worden verkocht. Er zijn bij Hardwareprins.nl verschillende bekende merken te koop waaronder Dell latitude laptops, Dell precision en de Lenovo thinkpad. De webshop heeft zeer snelle levertijden, 14 dagen bedenktijd en omruilgarantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *