Prijzen:
Service:
Bereikbaarheid:
Keuze:

Op zoek naar een sim only abonnement? KPN is van alle markten thuis. Je kan bij KPN van alles op het gebied van telecommunicatie afsluiten en zo ook sim only abonnementen. KPN de marktleider in de telecommunicatie moest dan ook wel op Abonnementsimonly.com. We gaan je niet wijsmaken dat KPN de goedkoopste is qua prijs, want dat zijn ze niet. Toch als je zou kijken naar de prijs en wat je bij KPN allemaal kunt en krijgt kan je toch met een sim only zeer goedkoop bellen. Je kan bijvoorbeeld naar iedereen onbeperkt bellen met een mobiel KPN nummer en dit zijn er nog wel wat. Er zijn momenteel zo’n 3 miljoen mensen met een mobiel nummer bij KPN. Tevens vinden wij dat de service en kwaliteit ook wel wat waard is. Zo kan je 24 uur per dag de klantenservice van KPN bereiken en heeft KPN één van de meest betrouwbare netwerken. Zou je dus een abonnement afsluiten bij KPN krijg je wel waar voor je geld.

TIP
Heb je veel vrienden of kennissen met een abonnement bij KPN is het verstandig om dit zelf ook te doen. Je kan namelijk onbeperkt bellen met mobiele KPN nummers. Je kan hierdoor een goedkoper abonnement nemen en zo zit je toch weer een stuk goedkoper dan elders.

Over KPN
Van oudsher is KPN een staatsbedrijf dat al sinds 1852 actief is in communicatie. Er viel in de vorige eeuw van alles onder en was vooral bekend onder de naam PTT. Toch kwam er ook in deze sector privatisering en werden er op verschillende beurzen aandelen van KPN verhandeld. De Nederlandse Staat trok zich langzaam terug. Toch was het niet allemaal koek en ei, zo heeft KPN een grote down gekend eind jaren ’90. De internetzeepbel en de beurscrisis destijds zorgden ervoor dat KPN te kampen kreeg met een grote schuld, deze is inmiddels al bijna weer weg. KPN zet zich nu weer in op omzetgroei en proberen ze marktposities te versterken. Ondanks dat KPN zo’n groot bedrijf is staat het voor persoonlijk, eenvoud en vertrouwen. De consument staat bij KPN hoog in het vaandel.