Prijzen:
Service:
Bereikbaarheid:
Keuze:

Sinds 1999 is Ben al aanbieder van telefonie abonnementen. Destijds bekend geworden door de vele reclamespotjes. Ben opereerde op een eigen netwerk, maar in 2002 werd Ben in zijn geheel overgenomen en werd T-Mobile eigenaar van het netwerk Ben. Meer dan een miljoen mensen maakten tegen die tijd gebruik van de diensten die Ben aanbood. T-Mobile deed dus een goede zet en kreeg hierbij ook nog eens een UMTS-licentie voor de Nederlandse markt. Dit was één van de belangrijkste onderdelen en Ben ging op in T-Mobile. Anno 2008 kreeg T-Mobile in de gaten dat Ben beter onder de eigen naam verder kon gaan en zodoende kan iedereen weer een abonnement afsluiten bij Ben.

Waarom kiezen voor Ben?
Ben is nu één van de betere sim only en prepaid kaart aanbieders op de Nederlandse markt en begint alweer flink te groeien. Voor de klant is er nu het grote voordeel dat er gebruik wordt gemaakt van het kwalitatief goede netwerk van T-Mobile en de stuntaanbiedingen van Ben. Je krijgt dus waar voor je geld. Ben je op zoek naar een sim only abonnement is Ben een uitstekende keuze. Ben is een prijsvechter en de prijs zal dus laag zijn en de kwaliteit is top doordat er gebruik wordt gemaakt van het T-Mobile netwerk.

Wij van Abonnementsimonly.com vinden het een goede keus wanneer je kiest voor Ben. Heb je jouw keus gemaakt en het abonnement uitgezocht dat bij je past ga dan nu naar Ben of bestel direct het door jou gekozen sim only abonnement.